Loading...
UA
logo
logo
Loading...
    Loading...

Хінкалі ー це традиційна страва грузинської кухні. Якщо раніше їх готували виключно з бараниною, то тепер смакова гама стала більш різноманітною. В ресторані “Мама Манана” в Києві можна замовити хінкалі зі свининою, яловичиною, а також вегетаріанські і солодкі вироби. Візуально вони нагадують мішечок з тіста. Однак не все так просто. Всередині мішечка знаходиться справжній сюрприз для гурмана, а саме смачний бульйон, який ніжно огортає фарш, роблячи його смак надзвичайним.

Насолоджуйтесь свіжими хінкалі від “Мама Манана” ー доставка додому по Києву

Пропонуємо замовити хінкалі додому з доставкою по Києву і доторкнутись до багатовікових кулінарних традицій Грузії. Під час приготування страв ми використовуємо відбірне м'ясо і найсвіжіші продукти, щоб ви могли насолодитися неповторним смаком вишуканої їжі з користю для здоров'я.
Ми готуємо хінкалі на замовлення з доставкою додому і в офіси. Також скуштувати традиційну грузинську їжу можна безпосередньо в наших ресторанах, які розташовані в різних районах міста. Скористайтесь картою, щоб обрати найближчий заклад.

Ми завжди радо зустрічаємо гостей і робимо приємні подарунки іменинникам, а також новим і постійним клієнтам до зроблених замовлень. Щоб насолодитися улюбленими стравами з вигодою до 25%, пропонуємо замовити комбо-меню.

Відкрийте для себе аромат і смак хінкалі з “Мама Манана” у Києві ー справжній гастрономічний досвід

У нашому меню є страви на будь-який смак. Пропонуємо замовити і скуштувати наступні види хінкалі:

Доставка хінкалі в Києві з наших закладів допоможе вам зекономити час на приготуванні і насолодитися вишуканими стравами безпосередньо в своєму домі. Оформляйте замовлення на сайті “Мама Манана” або по телефону.

“Мама Манана” вчить вас, як насолоджуватися хінкалі правильно ー смачно і з насолодою

А ви знаєте, як їдять хінкалі істинні поціновувачі грузинської кухні? Якщо ні, то ми з радістю відкриємо деякі секрети і розкажемо, як правильно їсти хінкалі.

Отже, їх їдять, тримаючи руками. Вироби не розрізають приборами, щоб смачний бульйон, що знаходиться всередині, не витік на тарілку. Хінкалі варто взяти за хвостик і перевернути мішечок догори. Надкусивши тісто, треба випити бульйон, а потім з'їсти сам виріб. Ніжку краще залишити на тарілці. Вона є допоміжним елементом, має щільну структуру і при приготуванні не проварюється повністю.

Цікавий факт: поїдання хінкалі ー це саме той випадок, коли залишки їжі на тарілці не є поганим тоном. Все навпаки: правильно їсти хінкалі без ніжки, вона має залишитися.

Зазвичай вироби вживають без додаткових соусів. Хоча, це справа смаку. А от доповнити страву напоєм можна. З хінкалі гармонійно поєднуються різні види пива і чача.

Доставляємо в різні райони Києва ー дізнайтеся, де ви можете насолодитися хінкалі з "Мама Манана"

Пропонуємо замовити доставку хінкалі додому в будь-який куточок столиці. Кур’єр швидко привезе замовлення за потрібною вам адресою на правий чи лівий берег Дніпра. Де б ви не знаходились: на Нивках, Шулявці, Подолі, Позняках чи в іншому місці ー ви можете насолодитися смачними стравами з ресторанів “Мама Манана”.

Доставка хінкалі займає близько 60 хв. За бажанням замовлення можна забрати самостійно. Наголошуємо, що у нас передбачені різні способи оплати ー готівкою та банківською карткою (в закладі, на сайті, під час доставки кур’єром).